Горещи новини

Пребиха брутално известна българска певица

-10:01-Razloginfo.com

Музикантът Емил Вълев, създал групата „Виолетов генерал“, съобщи във Фейсбук за жесток побой, нанесен на неговата солистка Сибила Серафимова.„C много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че Сибила беше нападната и получи сериозни травми, след което беше откарана в „Пирогов’, където беше оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми.

Всичко това е изключително опасно за здравето ѝ като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на „Виолетов генерал“. И не само това, но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия.


Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям – дано се възстанови бързо и стане пак онази Сибила, която познаваме“, написа Вълев.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!