Горещи новини

По пътищата става страшно. Тапа до тапа

-11:52-Razloginfo.com

В последния от почивните дни за Великден се очаква интензивен трафик към големите градове. След 14 часа по пътищата ще има и засилено полицейско присъствие. Продължават и проверките за алкохол и наркотици.Традиционно в по-късните часове в края на празничните дни на входовете на големите градове движението става по-натоварено. Тази година великденските празници съвпаднаха и с пролетната ваканция на учениците и затова се очаква по-интензивен трафик.

Традиционно, най-тежко вероятно ще бъде на граничните пунктове „Кулата“ и „Капитан Андреево“ заради завръщането на много българи от Гърция и Турция. И на двата гранични пункта са разположени достатъчно полицейски екипи.

Над 700 екипа на Пътна полиция са разпределени да дежурят в страната. Ремонти и стеснения на пътните участъци забавят придвижването на много места по главните пътни артерии. Ограничения има по магистралите „Тракия“, „Хемус“, „Марица“ и „Струма“.

В Координационния център за безопасно движение по пътищата в реално време се следи пътната обстановка в страната, като специално внимание се определя на подстъпите на София, където се очаква движението да е най-интензивно.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!