Горещи новини

Потънало НЛО на дъното на Тихия океан?

| 18:05

„НЛО изследовател“ казва, че е открил доказателства за древни извънземни на дъното на Тихия океан. Изследователят Скот Уоринг сподели откритието по-рано този месец. Уоринг вярва, че кръгъл обект, който е открил край бреговете на Наска, Перу, докато разглежда Google Earth, всъщност е потопено НЛО.Винаги е имало много скептицизъм относно съществуването на извънземни. Някои учени смятат, че извънземен живот съществува на планети, които тепърва предстои да открием. Други смятат, че извънземни са посетили Земята, което е довело до масата „наблюдения на НЛО“, за които се съобщава през годините. Има дори някои, които твърдят, че октоподите са извънземни.

Независимо в какъв лагер попаднете, историята на това потопено НЛО определено е интригуваща находка. НЛО, за което Уоринг съобщи в началото на март, беше открито, докато той „проучва“ Тихия океан с помощта на Google Earth. Въпросният обект е тъмен кръг и може да се забележи край бреговете на Перу.

Уоринг смята, че обектът е НЛО с почти 5 мили ширина, разположен на дъното на океана. Той също така вярва, че по някакъв начин е пряко свързан с линиите Наска в Перу. Тази връзка, казва той, се засилва поради близостта на потопеното НЛО до линиите.

Линиите Наска са група геоглифи в пустинята Наска. Археолозите отдавна свързват линиите като възможен опит за контакт с божества в небето. Други смятат, че са били използвани като точки за наблюдение, свързани с космологията и астрономията. За съжаление, тъй като те са толкова стари, може никога да не разберем истинското им значение.

Уоринг вярва, че божествата, с които хората в древната култура на Наска са се опитвали да се свържат, може да са били извънземни. Разбира се, всичко е възможно, но няма солидни доказателства, които да потвърждават това като факт.

Уоринг изглежда убеден, че обектът е потопено НЛО. В оригиналната си публикация той пише: „този диск на дъното на океана е 100% доказателство за древни извънземни и технологията просто седи там на дъното на океана“.

Но наистина ли е така?

Докато мисълта за намиране на потопено НЛО в Тихия океан е достатъчна, за да развълнува всички фенове на извънземния живот, просто няма солидно доказателство, което да доказва, че този обект всъщност е НЛО. Може също толкова лесно да бъде нещо естествено на дъното на океана или дори някакъв вид потопен боклук. Без никакво ясно доказателство, просто няма начин да се каже със сигурност.

Някъде там може да има извънземен живот. В крайна сметка това е огромна Вселена. За съжаление, ние просто не знаем. Това, което знаем обаче е, че дори учени, които търсят извънземен живот, не са успели да го намерят. Може ли този нов обект да бъде още една улика за съществуването на извънземни? Най-добре е сами да решите.

Източник: megavselena.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!