Горещи новини

Потребителите на Settle вече могат да извършват международни преводи бързо, лесно и сигурно

| 14:20

Новата функционалност на дигиталния портфейл има за цел да улесни процеса по изпращане на пари във всяка от 28-те държави, в които компанията оперираПионерът в мобилните разплащания Settle продължава успешно да развива своята дейност в България, следвайки една основна цел – да предлага на потребители, бизнеси и организации по-лесни и удобни решения за разплащане. Поредното улеснение, което мобилното приложение предоставя на своите потребители, е свързано с изпращането на пари в чужбина. Благодарение на Settle, оттук нататък, международните преводи ще бъдат по-бързи, по-лесни и сигурни. Само с няколко клика потребителите на дигиталния портфейл ще имат възможност да изпращат пари до всеки валиден мобилен номер във всяка една от 28-те държави, в които Settle оперира.

„Стремим се да поддържаме открити и искрени отношения със своите потребители и да се вслушваме в техните желания и нужди. Всекидневно надграждаме услугите, които предлагаме и ще продължим да го правим и занапред. Нашата основна цел е да предоставяме на потребителите и бизнесите, които използват нашето приложение нови решения, с които да улесним всекидневните им плащания“, споделя Детелина Момчева, икономически директор на Settle България и добавя: „За разлика от други приложения и банки-кореспонденти, чийто такси варират спрямо сумата, която се изпраща, при нас цената за международен превод е фиксирана. Няма никакви скрити такси и допълнителни условия.“

Чрез това нововъведение дигиталният портфейл на Settle дава още една възможност на потребителите да избегнат дългите процеси на изпращане и получаване, дори на малки суми извън страната, скъпите такси за преводи и ценните минути, които всекидневно губят пазейки своя ред на опашка. Пионерът в мобилните разплащания дава възможност на потребителите, с или без повод, да изпращат пари на свои близки и приятели в чужбина, да разделят общи сметки със своите международни колеги и приятели и дори да правят преводи до местни жители при пътуване в чужбина, без да се притесняват от високата цена, която ще заплатят за това.

Връзката между хората, която Settle създава и процесът по изпращане на пари в чужбина е изключително бърз и лесен. Потребителите на дигиталния портфейл трябва единствено да влязат в приложението и да изберат телефонния номер, до който искат да изпратят пари, да въведат желаната сума и само след още един клик в приложението – трансакцията е осъществена. Допълнително улеснение и за двете страни е това, че получателят на превода може да добие парите в избрана от подателя валута. Най-хубавото е, че както във всички услуги на Settle, така и при тази – няма скрити такси и дълги отежняващи процеси. Цената за международна трансакция чрез Settle, без значение от сумата, за Еврозоната е само 0,50 EUR, а за потребители в България, които изпращат сума към потребител в някоя от останалите страни, цената е само 1,00 лв.

От Settle са се погрижили и за всички потребители, които все още не са инсталирали мобилното приложение. Ако получателят на международния превод не е потребител на Settle, той ще получи текстово съобщение с името на подателя,

изпратената сума и линк за изтегляне на мобилното приложение, за да може успешно да получи превода.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!