Горещи новини

Потенциален масов въргал, в заведение в Разлог, се размина за секунди (видео)

-9:48-Razloginfo.com

Снощи, в ранните вечерни часове, се е развихрил побой между клиенти на заведение в Разлог.

По първоначална, и все още непотвърдена, информация посетител на заведението е обвинил друг, че е ударил 10-годишния му син. Засегнатият родител е потърсил сметка от нападателя и така е започнала саморазправата, като в нея са се включили и други клиенти на заведението.

Както можете да видите сами от видеото, при раздаване на уличното правосъдие, се използват столове и всички подръчни средства.За щастие по това време в заведението е бил един от общинските съветници в Разлог, който, отново видно от видеото, е спомогнал сбиването да бъде прекратено навреме.

Предстои изясняване на случая. Очаквайте подробности!

Последвайте ни:

14 Comments

 1. Има и то сериозно пострадали, момчета които са пример за обществото и гордост за Разлог. За разлика от тези които са снимали „сеира“, те са опитали да прекратят саморазправата на „обидения“ родител и така са пострадали, но се питам дали си заслужава…..

 2. Не одобрявам постъпката на момчето, което е посегнало на 10 годишното дете- независимо под какъв предлог …
  Обикновенно когато има проблем с дадено дете не се удря собственоръчно, но се търсят родителите и се изяснява въпроса!
  Не одобрявам и саморазправата, но дано поне някой си е взел поука, че не бива да се посяга на деца!

  1. Тава е сичко оти нее закона за вички еднакъв и кой ще си иска, тава си работи, даде се много права на българите да ни третират, като по долно качество хора, колко пъти циганчета яда бой по градо и никой нищо, сичко се потули на нас в кащи ни влезная и смъртен случай имаше и щее нищо, затава я на тава мнение, кой какво тераси че си го найде.

 3. Децата трябва да се възпитават да не рушат, а да пазят.
  Да се учат на уважение, когато по възрастен им направи забележка.
  НО на това дете явно няма кой да му ги каже тези неща, а какво остава да го научи….

 4. Уважаеми господине , всяко дете е нечие дете. Като не бива да се посяга на деца , защо тълпа разярени побеснели мъже пребиха момчето и отделно пострадаха невинни хора . От клипчето ясно се вижда кой е потърпевш . Не само ,че не трябваше родителя да се саморазправя и да води орди след себе си , но трябваше да накара хлапето да се извини и самият той да го накаже ,за да го научи ,че чужда собственост не се руши току така.
  Ако обаче вашето дете беше с разбита глава нестороло никому нищо ,тогава може би коментара ви щеше да бъде различен ….

 5. Тава е всичко оти нема закона за вички еднакъв и кой ще си иска, тава си работи, даде се много права на българите да ни третират, като по долно качество хора, колко пъти циганчета яда бой по градо и никой нищо, сичко се потули на нас в кащи ни влезная и смъртен случай имаше и щее нищо, затава я съм на тава мнение, кой какво тераси че си го найде.

  1. Вие сте по- долно качество,и не сте хора, а изроди-то си вижда

 6. Boi trebvashe mnogo tva e malko ftori put da ne se posqga nikoi nqma pravo da bie chujdo dete nema znachenie ot kva poroda sa ok po prosto kazano nqma znachenie ot proishoda

  1. Пич хората се делят на раси,а не на породи. Просто едни хора могът да си възпитават децата, а други не защо така се получава. Не упреквам никого,но това не е начина да се разрешават проблемите. Говорете хора говорете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!