Горещи новини

Последните дни на октомври – прохладни и с мъгли, изгледите за началото на ноември са за затопляне

-15:59-Razloginfo.com

Последните дни на октомври ще са прохладни и мъгливи сутрин, но без валежи. В понеделник видимостта ще е понижена в някои котловини и около големите водоеми. В западната половина на страната в ранните часове температурите ще са близки до нулата. Денят ще е слънчев, като по-значителна облачност се очаква в областите около крайбрежието. В топлата част на денонощието термометрите ще са в интервала 9-14 градуса. В планините ще бъде слънчево и ветровито с температури от 0 градуса по върховете до към 6 в по-ниското.До самия край на календарния месец осезаема промяна в обстановката не се очаква. Дневните температури леко ще се повишават, облачността ще е динамична с мъгли сутрин и повече слънце следобед. От четвъртък до неделя в източните райони ще има условия за по-значителна облачност със слаби валежи. Има предпоставки за натрупване на замърсители в атмосферата над градските райони с интензивен трафик и отопление на твърди горива.

Изгледите за началото на ноември са за затопляне. Дневните температури в първите няколко дни на месеца ще достигат 20 градуса в традиционно най-топлите райони на страната. Веднага след това предстои захлаждане с валежи от дъжд в ниското и сняг по планините.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!