Горещи новини

Порно актриса разкри коя е най-лудата молба, която е получавала

-14:49-Razloginfo.com

Най-известната австралийска порнозвезда Анджела Уайт разкри в платформата OnlyFans най-странната молба, която е получавала от клиент.Тя разкри, че „импрегнирането с извънземни“ е начело в списъка й с най-странни искания – но не можела да изпълни изричното действие пред камера, защото уебсайтът го забранил.

„Извънземно импрегниране“ се отнася до неясен сексуален фетиш, включващ поставянето на малки играчки с форма на яйце.

Анджела, която е заснела повече от 900 сцени и е известна като „Мерил Стрийп в света на порнографиите“ заради награждаваните си изпълнения, казва, че някои от нейните фенове намират идеята да бъдат „импрегнирани с извънземно“ за вълнуваща.

„Не мисля, че има нещо странно, когато става дума за сексуалност. Но явно получавам интересни заявки“, обясни известната порно актриса в подкаста „Само Станс“.

За съжаление на феновете на извънземния секс, Анджела не успя да изпълни тази фантазия, защото OnlyFans има строга политика за здраве и безопасност, която забранява на създателите да „поставят чужди предмети вътре“.

„Не можете дори да сложите краставица в себе си“, разкрива тя.

„Имах много популярно соло видео с краставици, но OnlyFans го забраниха.“

Източник: popantofi.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!