Горещи новини

Поредна стрелба в САЩ! Четирима са загинали

| 9:27

Четирима души са загинали при стрелба в болница в САЩ. Нападението е извършено в град Тълса в щата Оклахома, като има и много ранени.По първоначална информация нападателят също мъртъв, като е възможно самият той да се е застрелял. В момента служителите разпитват свидетели в цялата сграда, включително тези, които са били на втория етаж, където е извършено нападението.

Пред ABC News капитан Ричард Меуленберг каза, че когато полицията пристигнала в медицинския кампус, тя „откри, че няколко души са застреляни“ и някои от тях вече са починали. Това беше „катастрофална сцена“, каза той.

Президентът на САЩ Джо Байдън е бил информиран за стрелбата в Тълса, съобщиха представители на Белия дом в свое изявление.

Миналата събота президентът призова американците да чуят вътрешния си глас, за да предотвратят по-нататъшно насилие с оръжие след убийството на 19 деца и двама учители в училище в Тексас.

Това е поредния инцидент със стрелба в Съединенитие щати за по-малко от месец.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!