Горещи новини

Поредица от катастрофи, с пострадали, на пътя Симитли – Г. Делчев

-12:36-Razloginfo.com

На 09.07.2021 г. около 10:30 часа на път II-19 между гр. Симитли и гр. Банско, товарен автомобил „Рено“ с 35-годишен водач от гр. Якоруда, като не спазва необходимата дистанция от намалящ скоростта си товарен автомобил „Форд Транзит“ го удря в задната му част, в резултат на което навлиза в лентата за насрещно движение и удря странично в задната част лек автомобил „Опел Мерива“.

С болки във врата е пострадал водачът на товарния автомобил „Форд Транзит“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На същата дата, около 15:15 часа, на път II-19, в участъка от разклон с. Буково към с. Господинци, лек автомобил „Пежо“ с 69-годишен водач от гр. Габрово, навлиза в лентата за насрещно движение и допуска ПТП с движещ се по нея товарен автомобил „Пежо Бипер“.В резултат на инцидента са пострадали двамата водачи, като водачът на лекия автомобил „Пежо“ е с фрактура на таза, а водачът на товарния автомобил е с охлузни рани по тялото. Пробите за наличие на алкохол в издишания от тях въздух са отрицателни.

Ден по-късно, около 13:50 часа, на същото трасе, но в участъка между гр. Добринище и с. Места е станало ПТП между лек автомобил „Фолксваген Кади“ с 36-годишен водач от гр. Гоце Делчев и „Фолксваген Шаран“ с 24-годишен водач от гр. Перник.

Пострадали при инцидента са: водачът на лекия автомобил „Фолксваген Кади“, който е с фрактура на четири ребра, разкъсна рана на коляното и контузия на бял дроб, водачът на лекия автомобил „Фолксваген Шаран“, който е с фрактура на дясното стъпало и контузия на гръден кош и 56-годишна пътничка в лекия автомобил „Фолксваген Шаран“, която е с фрактура на таза и разместени прешлени.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!