Горещи новини

Пореден пиян полицай предизвика катастрофа

| 10:08

С над 2 промила алкохол. Полицай бе заловен да шофира пиян край Кюстендил, но не при случайна проверка, а след катастрофа, предизвикана от самия него. За щастие пострадали няма, служителят на реда също е добре.Темата коментираха районният прокурор на Кюстендил Албена Разсолкова и зам.-районният прокурор Галина Димитрова.

Дежурният по това време прокурор Разсолкова уточни, че дрегерът е показал 2.07 промила алкохол в кръвта на полицая. Той е служител на Районното управление на МВР в град Бобов дол. Първоначално провинилият се водач е бил задържан за срок до 24 часа, а по-късно мярката е удължена до 72 часа. Привлечен е като обвиняем. Прокуратурата ще поиска задържането му под стража. По думите на прокурора полицаят е бил в извънработно време, но е носел униформа.

По свидетелски показания става ясно, че полицаят е присъствал на тъжен помен в Горна Гращица – селото, край което е катастрофирал. Това заяви зам.-районният прокурор на Кюстендил Галина Димитрова.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!