Горещи новини

Полицията провежда спецакция в няколко области в страната

| 18:01

Полицията провежда спецакция в областите Плевен, Русе и Шумен. По сигнал за извършено престъпление в Шумен е спрян лек автомобил с неистински регистрационни табели. Задържани са двама мъже – на 57 и на 26 години с криминалистически регистрации, за които има данни, че се занимават с домови кражби, кражби и касоразбивания.По първоначална информация от разследването преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Там и към момента текат огледи.

Работата по образуваните досъдебни производства продължава. В хода им ще се изяснява съпричастността на задържаните и към други престъпления, извършени на територията и на областите Плевен, Габрово и Стара Загора.

От МВР съобщиха, че операцията е разпоредена от главния секретар на МВР и се провежда под ръководството на ГД „Национална полиция“ и с участието на служители на областните дирекции на полицията в трите области.

Според първоначалната информация от разследването преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Там и към момента текат огледи.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!