Горещи новини

Полицията провежда акция за безопасност на пътя, нарушителите са хиляди

-9:04-Razloginfo.com

Акция под надслов „Дни на безопасност на пътя“ провежда „Пътна полиция“ у нас.
До момента са съставени повече от 9000 фишове за нарушения на пътя, а актовете са повече от 2500, обясни инспектор Мария Ботева от отдел „Пътна полиция“ към МВР

Призивът ни към всички е в днешния кулминационен ден да бъдем отговорни на пътя, да пазим собствения си живот и живота на всички останали. Нека днешният ден да е показен за всички, че можем да изпълним мотото, което тази година българската Пътна полиция изведе в подкрепа на дните на безопасността на пътя, а то е „Лесно е да спасиш живота! Просто спазвай правилата!“, заяви Ботева.

По повод утрешния неработен ден за Празника на независимостта, се очаква трафикът да е най-интензивен около курортните комплекси, по границите ни с Гърция, през ГКПП-тата към Гърция. Има и все още прибиращи се транзитно преминаващи транспортни средства към Европа, но и към морето още има пътуващи, обясни инспектор Ботева.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!