Горещи новини

Полицейски тормоз: Съблекли 400 младежи в дискотека, за да ги претърсват за наркотици

-9:39-Razloginfo.com

Спецакция срещу наркоразпространението се е провела в пловдивска дискотека миналата нощ, съобщи БТВ.  Открити са вещества, които се изследват, за да се докаже, че са наркотици.Проверяваните клиенти и служители твърдят, че са прекарали нощта на опашка и са събличани, за да бъдат обискирани.

По време на проверката в клуба е имало около 400 души.

Собствениците на клуба определят действията на униформените за тенденциозни и са подали жалба в прокуратурата. Според МВР обаче няма превишение на полицейските права.

Образувани са три полицейски производства.

Пред Нова ТВ клиентите се оплакаха, че са били унижени, като са съблечени чисто голи, преди да бъдат пуснати от органите на реда да си тръгнат.

„Спряха музиката и наредиха всички в колона. Започнаха да проверяват всеки и не ни пускаха да си ходим. Това продължи дълго време. Абсолютно всички бяхме събличани – за мен това не е нормално и е унизително”, обясни клиентка на заведението.

„Съблякох си панталона, накараха ме да клекна и ми издадоха протокол. Това се случи с всички останали. Не ми е приятно, не се чувствам окей”, добави друг клиент.

Мъж, работещ на входа на заведението, каза, че полицаите са нахлули, спрели са музиката и са започнали да се държат арогантно.

„Закараха ме в тоалетната и ме накараха да си сваля гащите. Чисто голи – мъжете ни караха да си сваляме панталоните и гащите и да клякаме”, добави той.

„Никога до момента не е имало подобна акция. Забраниха на хората в продължение на пет часа да напускат обекта. Беше ограничен и достъпът до санитарните помещения”, подчертаха от ръководството на нощното заведение.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!