Горещи новини

Полицейска акция срещу купения вот на територията на Банско и Разлог

-10:42-Razloginfo.com

Акция на МВР срещу битовата престъпност, купения вот и наркоразпространението се провежда на територията на Банско и Разлог.Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в Благоевград

Мащабната полицейска операция е част от действията на МВР за ограничаване на престъпността в страната и срещу купуването на гласове. Подобни операции се проведоха във Нова Загора, Бургас, Варна, Русе и други населени места.

Специализираната полицейска акция срещу купуването на гласове е предприета на територията на ОДМВР-Благоевград, тази сутрин.

Пред сградата на РУ-Разлог ще се проведе брифинг, на който ще бъде дадена повече информация с провеждаща се национална специализирана полицейска операция по линия на противодействие на битовата и конвенционалната престъпност в малките населени места, както и закононарушения и спекулации с цените на дървата и пелетите за отопление с оглед предстоящия отоплителен сезон.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!