Горещи новини

Полицай преби 12-годишно момче

| 21:38

Родители на 12-годишно момче от Бургас твърдят, че детето им е бито от полицай. Причината била обвинение от страна на полицейския син, че е ударен от въпросното момче. Случката се е разиграла в неделя вечерта на детска площадка в бургаския комплекс „Славейков“.Според бащата на набитото дете синът на полицая от Второ районно е ударил крака си, след като се качил на дърво, но после обвинил за нараняването си останалите момчета, които били с него. Затова служителят на реда ударил два шамара на сина на Йордан. Родителите на битото дете са подали жалби в полицията и прокуратурата. Имат и медицинско. А от МВР обясниха за БНТ, че е започнала вътрешна проверка по случая и ако се докаже вина, ще бъде наложено дисциплинарно наказание на полицая.

„Беше стресиран, тъй като самият той не е очаквал. Едната буза е червена със следи от нокти от пръсти. За мен е недопустимо човек, който е в полиция и който трябва да следи за реда и спокойствието на гражданите, да се саморазправя с деца, още повече детето ми е невинно. И той самия каза: Искам тате да потърсиш отговорност от този полицай, ти си ми казвал, че полицията трябва да ни защитава нас, а в същото време аз бях бит от полицай“, разказа Йордан Атанасов, баща на пострадалото дете.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!