Горещи новини

Полилей за селска къща

| 11:23

Селска къща е мечтата на много хора. Въпреки това, дори тези, които са щастливи собственици на такъв имот, не винаги могат да осигурят подходящ уют и комфорт в него. Една от ключовите роли в този въпрос играе правилно подбраното осветление. Мнозина не обръщат нужното внимание на този аспект или купуват евтини и нискокачествени лампи в домовете си, като по този начин лишават стаите от домашен уют и комфорт. Онлайн магазинът „Shop.Polarislighting.bg“ заявява с увереност: правилният избор на полилей за селска къща е половината от успеха в създаването на домашна среда и комфорт. Но вилите и други сгради извън града са проектирани специално за почивка, релакс и разсейване от суматохата на града. Как да изберем правилното осветително устройство в този случай?Преди всичко се ръководете от размера на стаята. Така че, за просторна всекидневна е по-добре да изберете големи полилеи за селска къща, които ще осветят стаята с високо качество. Освен това можете да разделите хола на отделни зони, като окачите един полилей над масата, а вторият в зоната за релакс. В спалните е по-добре да се даде предпочитание на малки полилеи с регулируема интензивност и посока на светлината – такива модели ще помогнат за създаването както на достатъчно интензивно осветление, така и на спокойна атмосфера в точното време. Но коридорите могат да бъдат украсени с висящи полилеи с няколко нюанса. Също толкова важен аспект е дизайнът на стаята. Днес селските къщи се изпълняват във всякакви стилове, от класически до модерен. Полилеите за селска къща трябва да подчертават уникалността на дизайна, да бъдат връхната точка на вашия дом. В онлайн магазин „Shop.Polarislighting.bg“ можете да изберете осветителни тела за различни интериорни варианти. Изящният стил ампир може да бъде подчертан с кристален полилей с искрящи висулки. Изберете модел с метални фитинги и стъклени абажури за кънтри стил. Модерен технократичен дизайн ще бъде допълнен от никелов или хромиран полилей с плат или метал.

Също така се препоръчва да се вземат предвид още няколко точки. Осветлението в кухнята се прави най-добре на различни нива – това ще осигури максимален комфорт по време на готвене. Детските стаи трябва да бъдат украсени с компактни таванни полилеи с малка височина без ненужни декоративни елементи. Обърнете специално внимание на осветлението на стълби, парапети и изпъкнали ъгли. Тук се препоръчва използването на големи полилеи за селска къща в различни вариации, за да се осигури добро осветяване на тези зони на стаята.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!