Горещи новини

Покрив на къща пламна в Банско

| 16:43

На 13.01.2022 г. около 04:33 часа е получен сигнал за пожар в покрив на къща в гр. Банско. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Банско и екип на РСПБЗН-Разлог. Щети: покривна конструкция и опушени стени. Причина: късо съединение.


Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Благоевград.

На 12.01.2022 г. около 12:59 часа е получен сигнал за пожар в дърводелски цех в гр. Гоце Делчев. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щети: покривна конструкция, промишлено оборудване и около 3 куб. м. дървен материал. Причина: небрежност при боравене с открит огън от печка на твърдо гориво.

На 12.01.2022 г. около 21:26 часа е получен сигнал за пожар в стопански постройки в местността „Под черквата“ в район „Старо Струмско“ в гр. Благоевград. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Благоевград. Щети: покривна конструкция, дървен материал, хидроизолация и топлоизолация. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

На 12.01.2022 г. около 22:50 часа е получен сигнал за пожар в машина за превоз и разбъркване на замазка в с. Изгрев. Погасен от група СД –Благоевград. Щети: машина за превоз и разбъркване на замазки. Причина: в процес на установяване.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!