Горещи новини

Показаха контейнери, в които ще бъдат настанени фенове по време на Световното в Катар

| 8:59

Остават по-малко от два месеца до началото на Световното първенство в Катар, а снимките, които бяха разпространение, не изглеждат никак обнадеждаващи за феновете, избрали настаняване във фенските комплекси изградени от домакините.Освен луксозно настаняване в хотели, традиционно се предлага и настаняване в контейнери или палатки във фен селища на няколко места.

Журналистът Иън Хърбърт посети местата за настаняване в Катар, като за мачовете вече има продадени 2 млн. билета. Той твърди, че именно настаняването е най-големият проблем за организаторите.

„Настаняването буди истинско безпокойство. Кабините за фенове все още се строят на мястото, което видях. Това е огромен, бездушен комплекс с безкраен набор от идентични контейнери. Не е ясно къде ще бъдат съоръженията за храна“, каза Хърбърт.

Освен контейнери, феновете могат да изберат и селище с палатки. Изградени са общо три такива комплекса, нито един от които не е близо до завършване.

В посочените палаткови комплекси има щандове за храна и сервирането на алкохол е забранено. Потребителите ще имат достъп до басейна и фитнеса, а плажът е наблизо.

Нощувките в контейнери за фенове струват около 50 евро на вечер, а палатките са двойно по-скъпи.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!