Горещи новини

Поискаха ново задържане на Джокович

-11:15-Razloginfo.com

Полицията в Мелбърн отново иска да задържи Новак Джокович, заяви братът на звездата – Джордже в ефира на сръбска телевизия.„Ноле още не е задържан, но от полицията в Австралия искат отново да го задържат. Сега той е с адвокатите, които са били на заседанието със съда и обмислят по-нататъшните стъпки.

Още по време на заседание обаче премиерът на Австралия – Скот Морисън намекна, че дори съдът да се произнесе в полза на Джокович, граничните власти могат отново да анулират неговата виза.

И очевидно нещо подобно е на път да стане, защото вече полицията е нахлула в офиса, където се помещават адвокатите на сръбския тенис шамион.

Според сръбски медии, пред които е говорил бащата на тенисиста, намерението за повторен арест на сина му е опит на австралийските власти все пак да го депортират, въпреки решението на съда само преди няколко часа.

Светлана Ковачевич от сръбското търговско представителство в Австралия също съобщи за опит за повторно задържане на Джокович. По-рано съдът не зачете отмяната на визата на тенисиста за Австралия.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!