Горещи новини

Позитивното съперничество по време на UEFA EURO 2020 е в основата на новата кампания на Heineken

-13:47-Razloginfo.com

Позитивното съперничеството по време на UEFA EURO 2020тм е в основата на новата дигитална игра на Heineken® – The Fan Rivalry. Генералният бирен спонсор на футболните двубои дава възможност на феновете да спечелят страхотни награди, докато подкрепят любимия си отбор. „Футболът не е наполовина толкова интересен без съперници“, гласи посланието на кампанията, а насладата от съперничеството е начин да се отпразнува желанието на феновете да бъдат заедно с любимия си спорт, независимо от различията. Кампанията цели да изрази сплотения дух на UEFA EURO 2020тм, като подчертава, че преживяването е най-пълно, когато е споделено.

„След трудната за всички година, най-важното е, че отново можем да се съберем и да изживеем емоцията от футболните турнири. Това е всичко, което искахме да напомним на феновете на един от най-обичаните за българите спортове и почитателите на бирата с огромен афинитет към футбола – Heineken.“, сподели Алекс Средов, бранд мениждър на Heineken за България. И допълни: „С The Fan Rivalry поставяме акцент върху футбола като спорт, на който се наслаждаваме по-пълноценно, рамо до рамо, със съперниците си и със студен Heineken в ръка.“За да бъде тръпката от проследяването на двубоите максимална, The Fan Rivalry предоставя възможност на запалянковците да гласуват за своя любим отбор при всяка футболна среща от първенството. Давайки глас за своя фаворит на https://www.heineken.com/bg/bg/thefanrivalry, феновете трупат точки, с които могат да спечелят невероятни награди. След финала на турнира, шампионът с най-много точки ще спечели голямата награда – хладилник, пълен с бира. За останалите 14 победители са предвидени два 65-инчови телевизора, 4 джаги и 8 надуваеми легла с лимитиран дизайн. Всяка седмица до края на първенството брандът ще раздава и стекове Heineken и Heineken 0.0. Печелившите биват избирани на лотариен принцип сред всички участници.

Heineken радва феновете от цялата страна и с втората си Национална консуматорска промоция. Под капачките на лимитираната серия амбалажни бутилки от 500 мл с UEFA EURO 2020тм дизайн се крие символът на първенството, който носи един от 202 000 кена, а уникалните кодове дават шанса за допълнителни 2021 футболни награди, сред които ваучери на стойност 1 000 лв. за техника, джаги, футболни топки, очила, чаши и охладители за кенове. Освен с ненадминати награди, Heineken вдъхва живот на съперничествата и с дизайна на етикета. Потребителите могат да открият флаговете на 10 от държавите с най-голям шанс да спечелят UEFA EURO 2020тм, както и българското знаме, за да бъде подкрепена и локалната гордост.

UEFA EURO 2020тм стартира от 11 юни и ще продължи до 11 юли 2021 г., като за пръв път домакини на първенството са 11 европейски града: Амстердам, Баку, Севиля, Букурещ, Копенхаген, Глазгоу, Лондон, Мюнхен, Рим и Санкт Петербург.

Само преди месец, като част от кампанията на Heineken „You are never watching alone”, подкрепяща UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020/21, популярната марка реализира кампанията „The Biggest Screen”, в която на страницата на бранда потребителите се състезаваха за излъчване на финала на първенството на сградата срещу дома им. Мястото на излъчването на най-големия екран беше в Перник, като победителят беше избран след единодушно гласуване от публиката и журито на конкурса. Така българските фенове на футбола се събраха на живо, по един по-различен и разчупен начин, за да споделят футболната емоция заедно в компанията на Heineken. Повече за изживяването, можете да видите във видеото тук.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!