Горещи новини

Повод за гордост в СУ „Бр. Каназиреви“! Есе на деветокласник бе класирано на второ място в конкурс

| 17:24

На второ място бе класирано есето на деветокласника Борислав Джолев в националния конкурс за есе на тема „Защо искам да се върна присъствено в училище?“, организиран от Акварел ООД.В навечерието на Националния празник 3 март организаторите на конкурса отправиха предизвикателство към хилядите ученици в България да обяснят чрез рисунка или есе защо искат да се върнат в класната стая.

След първия етап на надпреварата в три различни възрастови групи (1.-4. клас, 5.-8. клас и 9.-12. клас) чрез харесване на споделените есета и рисунки на Фейсбук страницата на организатора бяха подбрани първите 30 работи, събрали най-голям брой харесвания. След това жури от експерти определи победителите на първо и второ място според специфични критерии.

Наградата за Борислав Джолев е всъщност награда за училището: оборудване на класна стая с 26 ученически маси ADS301 с вградено Приложение SD Умен чин и 26 стола FT2800+учителско бюро.

Оборудването е от последен клас, иновативно и многофункционално. С логични разсъждения, емоционален език, отлична езикова култура Борислав разкрива предимствата на присъственото обучение и заслужено печели второто място сред всички 30 финалисти в своята възрастова група.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!