Горещи новини

Побърквация, „Проект медия“: Путин се подмладява с бани от кръв на елен

| 20:05

69-годишният президент на Русия Владимир Путин се подмладява с кръв, гръмна руската медия „Проект“. От години се говори, че Путин се подлага на различни процедури и интервенции, за да се изглежда по-млад„С напредването на възрастта Владимир Путин все по-често се обръща към нетрадиционната медицина“, твърди изданието.

Според журналисти от медията руският президент периодично се подлага на кървави бани.

„Процедурите се извършват през пролетта. Тогава започват да растат рогата на маралите – благородни елени в Алтай. Костните израстъци все още са меки и са пълни с кръв, която се смята от някои почитатели на народната медицина за средство за подмладяване и за профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Кръвта се източва и се налива във вана, в която се потапя пациентът“, посочва „Проект“.

„За животните това е мъчение, защото отрязването на рогата им причинява болка. От научна гледна точка няма доказателства, че кръвта на маралите да има каквито и да е било лечебни свойства“, допълва изданието.

Според медията руският президент е бил „зарибен“ с кървавите бани от военния министър в Москва Сергей Шойгу, роден в полите на планината Алтай.

„Освен президента на страната на въпросните съмнителни процедури се подлагат кметът на Москва Сергей Собянин и директорът на „Газпром“ Алексей Милер“, написа още „Проект“.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!