Горещи новини

Плащания към община Разлог вече могат да се извършват на касите на EasyPay

| 13:40

Община Разлог предоставя на гражданите нова услуга, с която значително ще улесни плащането на различни наеми и такси, дължими към нея от физически лица и фирми. Досега това беше възможно само на място в общината или с банков превод, но от 15 март 2022 г. преводи могат да се правят и на всички каси на EasyPay (повече от 2800 в цялата страна, от които над 10 в Разлог и прилежащите населени места).Услугата ще обслужва всички наеми, които се дължат към общината – за жилища, гаражи, терени, имоти, помещения, временни търговски обекти, земеделски земи и др., както и таксите за издаване на разрешение за водовземане и таксите за водовзевземане. Плащането се извършва в реално време и се отразява веднага.

Задълженията могат да бъдат платени на каса на EasyPay само по ЕГН или ЕИК. За общината това нововъведение е безплатно, а клиентите дължат най-ниската възможна такса за подобна услуга.

Плащането може да бъде направено и онлайн през ePay. bg (партньор на EasyPay) при същите условия.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!