Горещи новини

Пиян шофьор помете с камиона си над 30 коли в Бавария

| 13:27

Във вторник вечерта пиян шофьор помете с камиона си над 30 автомобила и предизвика пожар в къща в германската област Бавария. При инцидента са пострадали самият водач и още двама души.50-годишният мъж преминал на червен светофар и ударил лек автомобил на кръстовище, при което шофьорката му била леко ранена, се казва в изявление на полицията в град Фюрт. Без да спира след първия инцидент, турският гражданин блъснал няколко паркирани автомобила, като ги избутал и забил няколко от тях в стените на близките къщи.

След сблъсъците камионът, няколко автомобила и фасадата на една от къщите се запалили. Местните пожарникари евакуирали хората, за да потушат пожара. Леко пострадал и един минувач.

Шофьорът е бил арестуван на място, заявиха от полицията. Местната прокуратура е разпоредила постоянното му задържане. Мъжът няма постоянно местожителство в Германия.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!