Горещи новини

Пиян нарече полицаи „платени боклуци”, отнесе 200 лева глоба

-9:21-Razloginfo.com

Пиян мъж от пловдивското село Устина отнесе 200 лева глоба заради непристойно поведение срещу полицаи, дошли в дома му по сигнал за силна музика.Според съда, мъжът е извършил непристойна проява, изразяваща се в употреба на ругатни, псувни и други неприлични изрази на публично място пред повече хора, както и оскърбително отношение и държане към органите на властта, с което е нарушил обществения ред и спокойствие.

Униформените дошли пред къщата му малко преди 20 часа на 5 септември по сигнал за силна музика. Мъжът излязъл от дома си видимо пиян. Полицаите се легитимирали и му поискали личната карта, а той казал, че тя е в колата му. След като взел ключовете от къщата и отключил колата, се обърнал към полицаите и им казал “Ами сега аз, ако влезна в колата, вие да не кажете, че карам пиян”. Полицаите обяснили на Г., че само трябва да си вземе личната карта без да сяда зад волана.

Тогава той отказал да даде личната си карта, и най-демонстративно с трясък затворил вратата на автомобила, казвайки “Абе какви сте вие да идвате в 20.00 часа да ми искате лична карта и да ми спирате музиката, няма да ви давам личната карта” и започнал да ги заплашвал с адвокат.

Впоследствие бил задържан и отведен в Районното в Стамболийски след като казал на униформените „Всички Вие от тази система сте едни платени боклуци”.

На мъжа бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, а размерът на санкцията е определен от Районния съд в Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!