Горещи новини

Писна му на човека! Мъж нахлу в енергото, разпъна софрата и захвана сандвичите

-16:01-Razloginfo.com

Мъж от село Калипетрово нахлу в офиса на Енерго Про в Силистра, за да направи закуска за себе си и семейството си. Ядосан, че повече от 24 часа няма ток в населеното място, човекът решава да влезе в сградата, за да си приготви храна, въоръжен с хляб, дъски за рязане, нож, хранителни продукти и парти грил. Видео на случката на живо е пуснато в личния профил във Фейсбук на Явор Павлов.

 

 

Охраната на електроразпределителното дружество опитва да го спре, но мъжът е твърдо убеден, че няма да напусне, докато не си направи закуска. „Когато не го платя, го спирате. Искам да си направя сандвичи. 24 часа не съм ял. И децата ми стоят гладни вкъщи. Звъня и не ми вдигате. Не ме интересува. В 21 век – 24 часа без ток“, крещи мъжът и настоява да му се донесат разклонител, за да си включи скаричката.

След като не получава такъв, той изключва машината за теглене за билети за ред и я включва там. Мъжът дори кани кмета на селото да закусват заедно като си отваря компот и се заканва, че ще стои в енергото.

 

 

„Сега започнахте да звъните, а когато аз звъня ми казва, че телефонът е изключен. Пренасочва ни“, казва мъжът като си хапва от пригодената маса за хранене.

Той заявава, че чака, за да му кажат кога ще има ток на неговата улица. „Как 5 къщи по нагоре имат?У нас – няма“.

Оплакват се, че и улиците в селото не са почистени. След известно време служителка на Енергото уведомява мъжа, че до час и половина ще има ток в дома му.

След това двама полицаи влизат, за да му поискат лична карта, с което видеото приключва.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!