Горещи новини

Пирин Голф & Кънтри Клуб, край Разлог, ще бъде домакин на престижен голф турнир, част от серията Senior Golf Tour Europe от 14 до 16 юни

-15:27-Razloginfo.com

В допълнение към уникална атмосфера на това събитие, специално участие ще вземат спортните легенди Христо Стоичков и Красимир Балъков, имена известни не само във футбола, но и признати професионалисти в голфа.Турнирът събира на едно място топ голфъри от цяла Европа от възраст 50+ години, които ще мерят сили и опит в своите умения в предизвикателното 72 пара голф игрище Ian Woosnam.

  • Дати: 14 – 16 юни 2024 г.
  • Местоположение: Пирин Голф & Кънтри Клуб, Разлог
  • Игрище: Ian Woosnam, пара 72
  • Участници: Голфъри на 50 и повече години, включително специални гости Христо Стоичков и Красимир Балъков

За Пирин Голф & Кънтри Клуб

Пирин Голф & Кънтри Клуб е една от водещите голф дестинации в България, отличаваща се със своите първокласни съоръжения, луксозно настаняване и впечатляваща природна красота. Клубът предлага две голф игрища – Ian Woosnam и Pirin Pine, които са проектирани да осигурят предизвикателни и приятни условия за игра на голфъри от всички нива. В допълнение комплексът разполага със спа център, фитнес зала и разнообразни заведения за хранене, предоставяйки на своите гости пълноценни и комфортни условия за отдих.

Пирин Голф & Кънтри Клуб кани всички голф ентусиасти, медии и широката общественост да се присъединят към това вълнуващо събитие. Насладете се на играта на някои от най-добрите старши голфъри, срещнете се с легендите Христо Стоичков и Красимир Балъков и изпитайте гостоприемството на Пирин планина. Очакваме ви!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!