Горещи новини

Пирамида на дъното на Бермудския триъгълник, изградена е от химични елементи липсващи в Менделеевата таблица

| 20:38

Трета пирамида бе открита на дъното на Бермудския триъгълник преди 8 години. Инженери и физици от Центъра за изследвания на океаните в Ню Йорк се натъкнали на нея съвсем случайно.Откритието е станало докато те са търсели бразилски кораб и френски самолет – едни от многото обекти, изчезнали в Бермудския триъгълник.

Новата пирамида е по-висока от Хеопсовата (146.6 м). Висока е 169.2 метра. Учените не знаят от какво е изградена тя, тъй като веществото е непознато на науката. Според първите изследвания странният материал наподобява метал. След по-задълбочен анализ обаче станало ясно, че химичните елементи, от които се състои, са непознати на Менделеевата таблица.

„Химическият анализ наистина не можа да установи какво представлява това вещество. Физическата му структура също е пълна загадка“, заяви водачът на екипа Лайънъл Кроули.

„Предполагаме, че третата пирамида на дъното на Бермудите, е нещо като команден пункт, откъдето се изпращат указания към адресат, намираш се в района на планината Кайлас в Тибет, допълва Кроули.

Пирамидата е източник за загадъчен електромагнитен лъч, който стига до тибетската планина. Най-любопитното е, че нейната форма също е пирамидална.

В района пред около 10 години учени от Русия откриха 37 пирамиди, ориентирани по четирите географски ширини.

Другите две бермудски пирамиди са открити от руснака Проскуряков. Първата е открита през 1977 година, тя е висока 150 метра. Втората, извисяваща се на 132 метра височина, е идентифицирана 13 години по-късно.

Двете пирамиди са идеално гладки, веществото, от което са направени прилича на стъкло. Според германския океанолог Венрен Майер, който през 2000 година ги изследва, те са изградени преди около 5 века с технология, непозната на човечеството и земната наука.

Източник: sanovnik.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!