Горещи новини

Петте типа жени, които никой мъж не иска в леглото си

-20:06-Razloginfo.com

За мъжете сексът е от първостепенно значение и това не е никаква тайна. Въпреки това съвсем не бива да си мислите, че те са готови да споделят спалнята си с всяка срещната мацка.

Има жени, които до такава степен могат да отблъснат господата с поведението си в леглото, че те да не пожелаят да се видят отново с тях.

Вижте кои са петте типа момичета, които мъжете не харесват и разберете защо понякога мачовците са готови да се откажат дори и от най-готината мадама.

Дървото

Колкото и привлекателна да е една жена, тя може да отблъсне мъжа, ако е твърде скована в леглото и оставя цялата инициатива на него. От друга страна, дори и едно момиче да няма особени физически данни, то може да впечатли половинката си, ако се представи подобаващо под завивките.

Бърбораната

Говоренето съвсем не е любимо занимание за повечето мъже, затова и напразното бръщолевене е по-скоро неприятно за тях. А ако се случи по време и непосредствено след секс, определено може да ги разконцентрира, натовари и отблъсне. Определено мъжете не харесват такива жени.

Раненото животно

Повечето мъже твърдят, че стоновете на партньорката им по време на сексуален акт им действат възбуждащо. Но всяко нещо трябва да е с мярката си. Ако жената започне да издава твърде силни и стряскащи звуци, напомнящи ранено животно или виене на вълк, има риск съсипе момента.


Дърпащата се

По природа мъжете са ловци и прелъстители. Затова биха се почувствали приятно, ако вкарат в леглото си дама, която изглежда недостъпна. Но от друга страна, ако жената до тях непрекъснато се дърпа и сексуалното ѝ участие изглежда като досадно задължение или насилствен акт, страстта скоро ще угасне.

Преструваната

Да, мъжете се радват да виждат, че жената до тях изпитва сексуално удоволствие. Но нейната емоция трябва да е автентична. Ако тя преиграва и симулира, на господата няма да им хареса подобна актьорска игра.

Източник: ezine.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!