Горещи новини

Петков съди Борисов за клевета, искът е за 500 хиляди лева

| 17:27

Кирил Петков е завел дело срещу Бойко Борисов за клевета, като искът по делото е за половин милиона лева. Това съобщи експремиерът Кирил Петков лично пред журналисти.„Този човек вече е осъждан за клевета, доказан лъжец. Омръзна ми да слушам всичките му лъжи и клевети – за посредници, за комисионни. Време е да спрем тези лъжци с техните мутренски похвати. Делото е за половин милион лева, ще ходим до край, за да бъде осъден. Жалбата е за клевета за това, че Борисов каза, че сме взели средства от посредници и сме взели някакви комисионни“, посочи още Петков.

По повод решението на съда, че арестът на Борисов е незаконен, Петков посочи, че „това ще е само първата стъпка“.

„Неговият арест е само първата стъпка, знаем, че много хора още са разочаровани, че още е на свобода. Това е само първата стъпка, която ще довършим след 2 октомври. Това, което видяхме е, че докато не си оправим правосъдието, няма да можем да довършим работата“, допълни експремиерът.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!