Горещи новини

Пенсионерка в Русия отнесе глоба от 40 хил. рубли – казала, че Зеленски бил красавец

-9:56-Razloginfo.com

70-годишна пенсионерка е била глобена от руските власти с 40 000 рубли (около 500 долара) заради свое „ласкателно“ изказване по адрес на украинския президент Володимир Зеленски. Информацията бе разпространена от центъра за човешки права „Мемориал“, който в момента е в нелегалност на територията на Руската федерация.Случката е от декември 2022 г., когато възрастната жена е била отседнала в къща за гости в Кавказ. Тогава в разговор тя отбелязала, че Зеленски е „красив младеж и с прекрасно чувство за хумор“.

Преди всички се смеехме на шегите му, споделила жената, визирайки актьорската кариера на комик на украинския президент преди влизането му в политиката.

Малко след това жената била посетена от полицията, които я обяснили, че трябва да бъде санкционирана, защото „превъзнасяла“ Зеленски.

Пенсионерката опитала да се защити, казвайки, че само е изтъкнала физическите характеристики на Зеленски и чувството му за хумор, но това не ѝ помогнало да избегне глобата, информира 20minutos.

Източник: epicenter.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!