Горещи новини

Пендаровски се напъва за канадска борба срещу световния шампион по бодибилдинг

| 17:39

Македонският президент Стево Пендаровски показа мускули, само ден след като отправи тежки думи към България. Държавният глава на западните си съседи пусна във Фейсбук фото как се напъва за канадска борба срещу световния шампион по бодибилдинг Михал Кризанек от Словакия.Под фотото Пендаровски, който не може да се похвали с юнашко телосложение,  написа, че са приключилия наравно с почетния гост на  федерацията по бодибилдинг и фитнес в Северна Македония.

В неделя Пендаровски реагира гневно на откриването на български културен център „Ванчо Михайлов“ в Битоля. Събитието беше уважено от българския премиер Кирил Петков, начело на цяла делегация.

„Въпреки че културните центрове навсякъде в демократичния свят са стъпка към приобщаването на народите и техните култури, наименуването на културна институция на доказан сътрудник на фашисткия режим от Втората световна война не служи на тази благородна кауза“, заяви Пендаровски.

Иван Михайлов е дългогодишен лидер на ВМРО, който се приема на нож от сегашните власти в Скопие.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!