Горещи новини

„Пежо“ се удари в крайпътно дърво в проход „Предела“, пострада 65-годишният водач

| 13:54

Снимката е илюстративна
На 18. 06. 2022 г. около 02:20 часа на пътя между гр. Разлог и гр. Симитли, лек автомобил „Пежо“ с 65-годишен водач от гр. Благоевград на лява крива от пътното платно е излязъл в дясно от пътя, блъснал се е последователно в бордюр и крайпътно дърво, след което се е възпламенил.Това съобщават от пресцентъра на полицията.

Водачът е пострадал с нараняване на главата и след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

На 17. 06. 2022 г. около 17:10 часа на път II-19 в района на разклона за с. Борово, общ. Гоце Делчев, лек автомобил „Форд“ с 31-годишен водач от селото, при включване в движението не пропуска и блъска лек автомобил „Фолксваген Голф“, в резултат на което са пострадали, пътуващите в лекия автомобил „Фолксваген“ 34-годишна жена, която е с натъртване на гръдния кош и 6-годишно момиченце което е с хематом на главата След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 18. 06. 2022 г. около 17:10 часа в с. Първомай, общ. Петрич, лек автомобил „Опел Астра“ с 58-годишна водачка от селото, движейки се на заден ход е ударил паркиран зад него лек автомобил „Шкода Рапид“. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са леки материални щети. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 18. 06. 2022 г. около 11:50 часа на ПП 1 Е-79 в района на с. Лешница, общ. Сандански, лек автомобил „Ваз“, управляван от 72-годишен мъж от Сандански, движейки се на недостатъчна дистанция от лек автомобил „Сузуки Витара“ го е ударил в задната му част, в резултат на което водачите са пострадали с натъртвания. Направените проби за наличие на алкохол в издишания от тях въздух са отрицателни.

На 18. 06. 2022 г. около 19:45 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Симитли и гр. Благоевград, лек автомобил „Рено Меган“ с 67-годишен водач от гр. Перник е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в предната лява част на лек автомобил „БМВ“, който се е завъртял и се е ударил в лек автомобил „Мерцедес“, движещ се зад лекия автомобил „Рено Меган“. При инцидента, с травми на гръдния кош и засегнат черен дроб е пострадал водачът на лекия автомобил „Рено Меган“. Той е транспортиран за лечение в болнично заведение в гр. София.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!