Горещи новини

ПГ по МСС в Разлог – пъстро, дигитално и уютно училище

| 18:06
Магията на есенните багри преобрази двора на ПГ по МСС в прекрасни цветни кътове. В търсене на нови и интересни методи и похвати за учене, ръководството и учителският колектив на ПГ по МСС – гр. Разлог превърнаха училищния двор в привлекателно, дигитално и ползотворно място за учениците.Класни стаи сред природата очакват своите възпитаници да се завърнат отново в училище. Идеята е да се провокира интерес по непринуден начин да се усвоява и затвърждава част от учебния материал, да се изгради екологично мислене , да се оформи естетически усет.
С днешната инициатива „Да разсадим здравец в ПГ по МСС“ учителите се обръщат към всички с любов и желание да предизвикат мощна положителна енергия и настроение за здрави и успешни делници!
Цветните класни стаи на открито в ПГ по МСС са част от спечеления проект „Заедно създаваме- класна стая и естествени природни модели на открито“ – „Обичам природата- и аз участвам“ на Национална кампания „Чиста околна среда- 2021г.“
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!