Горещи новини

ПГ по МСС в Разлог взе участие в първия Земеделски форум „От фермата до твоята трапеза“ в Гоце Делчев

| 12:39

Гоце Делчев бе домакин на първото издание на Земеделски форум ,,От фермата до твоята трапеза“. Земеделският форум се провежда тази събота и неделя, на 15 и 16 октомври, в Градския парк на град Гоце Делчев.Събитието се реализира под патронажа на президента на Република България. Проектът е подкрепен от Министерство на земеделието, ЮЗДП-Благоевград, НСОРБ, МЕТРО България и ,,Пирин Спринг“.

В рамките на два дни жителите и гостите на гр. Гоце Делчев ще могат да се запознаят със земеделските производители от 14 –те общини и продукцията им, да я опитат, да направят контакт за последващо ежедневно консумиране на висококачествени храни.

На форума ще бъде представена продукцията на производители от Благоевград, Банско, Белица, Гоце Делчев, Гърмен, Кресна, Петрич, Разлог, Сандански, Сатовча, Симитли, Струмяни, Хаджидимово, Якоруда.

Жителите и гостите на Гоце Делчев ще могат да дегустират собствено производство пчелни продукти, млечни продукти, зеленчуци, вино (Логодаж, Сандански, Мелник, Кресна), ягоди, зеленчукови био консерви, ще има още и висококачествени месни продукти, варено месо в буркани, сладко от горски плодове, картофи, кестени, етерични масла и билки, фураж, вълна, както и продукция на ПГ по МСС – Гоце Делчев, Земеделска ПГ – Сандански, ПГ по МСС – Разлог.

Източник: goceto.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!