Горещи новини

Парфюмите на Van Cleef & Arpels печелят верни последователи близо половин век

-10:13-Razloginfo.com

Първият парфюм с марка Van Cleef & Arpels е представен през 1976 година. От тогава до днес са създадени около 70 елитни ухания за луксозния френски бранд. Някои от най-именитите парфюмеристи са проектирали ароматни композиции за Van Cleef & Arpels. Сред тях са Оливие Полж, Франсис Кюркджиян, Оливие Пешо, Жан-Клод Елена, Алберто Мориляс, Натали Лорсон и др.


Уханията на Van Cleef & Arpels се отличават с класа и непреходен стил

Още с първите си парфюми френският бранд предизвиква фурор в света на ароматите. Емблематичният First от 1976 година е сред най-търсените дамски аромати на Van Cleef & Arpels и до днес. Парфюмът, разработен от Жан-Клод Елена, издига на пиедестал омайната сила на жасмина, подчертана с жизнени и свежи акценти цитрусови плодове. Нежното, но и блестящо ухание, било любимо на принцеса Даяна, споделя в мемоарите си нейният син принц Хари. Елегантният аромат е подходящо допълнен със стилен флакон, вдъхновен от колекцията бижута Snowflake на Van Cleef & Arpels.

Едно от първите мъжки ухания на френския бранд, които привличат вниманието и запазват почитателите си през годините е Tsar. Парфюмът е представен през 1989 година. В него умело са съчетани свежи, флорални и дървесни нотки, което прави аромата запомнящ се. Уханната композиция е дело на Филип Бусетон.

Съвременните ухания на Van Cleef & Arpels са иновативни и модерни

Съществено място в уханния каталог на френския бранд заема луксозната серия за парфюми Collection Extraordinaire. Голяма част от уханията в линията са подходящи, както за мъже, така и за жени. Съществено за тях е, че са разработени от най-висококачествени естествени съставки по иновативни патентовани формули. Първият аромат от Collection Extraordinaire е представен през 2009 година. Оттогава до днес колекцията продължава да се допълва с нови и нови уханни изкушения.

Van Cleef & Arpels Ambre Imperial е уютен и пленителен

Парфюмът е представен през 2015 година. Уханната комбинация, част от луксозната серия Collection Extraordinaire на Van Cleef & Arpels, е дело на Quentin Bisch. Ароматният еликсир се открива с нотки розов пипер и бергамот, последвани от ванилия, боб Тонка, амбър и бензоин в сърцевината на композицията. Дълготрайният финал на уханието е постигнат с дървесен акорд. Van Cleef & Arpels Ambre Imperial се отличава с аромат, който гали сетивата и привлича вниманието.

Van Cleef & Arpels Bois Dore е завладяващ и чувствен

Кехлибарено-дървесното унисекс ухание е представено през 2017 година. Ароматната композиция е проектирана от Фабрис Пелегрин. Парфюмът притежава интересно начало, постигнато чрез съчетание на черен пипер и минерални нотки. Сърцевината е топла и вълнуваща, обединила ванилия, тютюн, бадем и кедър. Базовият акорд, формиран от боб Тонка, тиково дърво и мускус прави парфюма завладяващ и дълготраен.

Van Cleef & Arpels Bois D`Amande е нежен и деликатен

Финото и изтънчено ухание е разработено от Sidonie Lancesseur и представено през 2020 година. То е сред най-новите в линията Collection Extraordinaire на Van Cleef & Arpels. Ароматната композиция се открива с акценти лимон и бадем, последвани от успокояващ кедър. Финалът на уханието е подчертано топъл и вълнува с нотките ванилия и мускус.

Парфюмите в каталога на Van Cleef & Arpels са разнообразни и завладяващи. Сред тях със сигурност ще намерите аромати, подходящи, както за ежедневието, така и за различни специални поводи през всички сезони. Поглезете сетивата си с уханията на Van Cleef & Arpels!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!