Горещи новини

Панаир на туризма в Белица представя културата, историята и традициите на страната ни и Северна Македония

-15:15-Razloginfo.com
Съвместен Панаир на туризма ще се проведе в Белица, който ще представи културата, историята и традициите в региона за Източно планиране, Република Северна Македония и Община Белица, Република България.
На специални щандове селата и градовете, разположени в Източния регион на Република Северна Македония ще представят уникалното си културно и природно наследство и съществуващото туристическо предложение. Ще бъде представено нематериалното културно наследство чрез излъчване на 3D видео карти и други видеоклипове, свързани с фолклора, музиката и други културни особености на Източния регион.
На панаира ще бъдат представени предложения за културното наследство и културния туризъм на Белица.По време на събитието ще бъдат представени обекти и услуги, свързани с туризма, природни и културни ценности, ще бъдат изложени местни продукти и ще бъдат показани специфични традиции и обичаи.
Ще бъдат проведени две културни шоута, представящи етническото и културното многообразие и идентичност на Община Белица и Източния регион (традиция, фолклор, музика, танци).
Панаирът ще се проведе в рамките на 3 дни – 27, 28 и 29 юли 2021 всяка вечер от 19.00 ч., и ще бъде организиран от участниците в обучението по управление на културни събития.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!