Горещи новини

Памела Андерсън ще дебютира на Бродуей в мюзикъла „Чикаго“

-18:51-Razloginfo.com

Актрисата Памела Андерсън ще дебютира на Бродуей в култовия мюзикъл „Чикаго“. Звездата от сериала от 90-те години „Спасители на плажа“ ще изпълнява главната роля в спектакъла – на убийцата Рокси Харт.Тя споделя,че е прекарала часове наред в уроци по пеене и танци.  „Мисля, че трябва да правиш това, което чувстваш. Вниманието на публиката е свързано с това да получиш любов и да бъдеш приет. Мисля, че славата на Рокси е свързана със свободата. Не става дума само за това да бъдеш известен, а да успееш да привличаш внимание по хубав начин, нещо, с което се асоциирам, така че усещам близки до себе си много от нещата в шоуто. Чувствам, че тази роля е предназначена за мен. На моменти усещам как репетирам репликите на глас. Историята е актуална и днес, не остарява“, разкрива актрисата.

„Чикаго“ разказва историите на жени, които убиват партньорите си, след което са превърнати в медийни звезди от своя адвокат. Написан през 1975 година, това е най-дълголетният американски мюзикъл в историята на Бродуей.

„Всичко започна преди около 10 години, когато Роб Маршал дойде при мен на плажа в Калифорния и каза: „Искаш ли да играеш на Бродуей?“ И аз казах, „шегуваш ли се?“ Започнах да се смея. И тогава той каза, че ще се обади на Бари Уайслър, който по-късно се свърза с мен. Говорихме за ролята, но по това време децата ми бяха по-малки. Нямаше как да се фокусирам върху нещо друго, защото тази роля наистина изисква пълна отдаденост. Тя изисква толкова много съсредоточаване. И така, мислех си,че съм пропуснала шанса си, но преди месец получих обаждане с нова покана. Веднага се съгласих, а децата ми също ме подкрепиха“, признава тя.

„Чикаго“ е много интересна и емблематична пиеса. Непреходна е, защото представя страхотна история. Сюжетът всъщност се основава на истинска история. Спомням си първата Рокси Харт – Джинджър Роджърс, която беше наистина забавна. Но знаете ли – в Рокси има и тъмна страна.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!