Горещи новини

Пак хванаха пиян турски тираджия с 2.86 промила, решил да подкупи полицаите с 20 евро

| 14:38

По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо турския гражданин Ф.Е.Чуждестранният гражданин е привлечен в качеството на обвиняем за извършени от него престъпления по чл. 304а, пр. 3, вр. чл. 304, ал. 1, пр. 3, вр. чл. 18, ал. 1 и по чл. 343б, ал. 1 от НК.

На 08.06.2022 г. Ф.Е. управлявал влекач и полуремарке по автомагистрала „Тракия“, с посока на движение от гр. Пазарджик за гр. София. При проверка по надлежния ред било установено, че водачът се намира под влияние на алкохол. Техническо средство „Алкотест дрегер“ отчело 2,86 промила.

Обвиняемият поискал инспекторите от отдел „Специализирани полицейски сили“, извършващи проверката, да я прекратят и да не го бавят в придвижването към столицата. За да склони длъжностните лица да не извършат действия по служба, докато се намирал в аварийна лента, Ф.Е. направил опит да им даде подкуп в размер на 20 евро.

По случая е било образувано досъдебно производство, а водачът е бил задържан. Работата по делото продължава.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!