Горещи новини

Още цирк! Откриха телефон, в който се вижда как „тик-ток войските“ на Кадиров героично се бият с борове в горите на Луганска област

| 18:17

Службата за сигурност на Украйна е получила достъп до телефона на един от кадировците, дошли на война в Украйна. На телефона е заснет бой с дървета в Украйна за социалните мрежи.По-специално от съдържанието му става още по-ясно защо някои части на кадировците се наричат „тик-ток войски“. Вместо да воюват с украинските защитници, тези „пехотинци на Путин“ героично се бият с борове в горите на Луганска област.

В същото време Рамзан Кадиров публикува „доказателства“, че Северодонецк е под контрола на чеченските бойци. В своя акаунт в Telegram чеченският лидер е публикувал кадри на чеченски бойци, където те казват, че са в Северодонецк и си общуват с жителите на града.

По-рано Рамзан Кадиров заяви, че украинската „пропаганда“ се опитва с всички налични средства да дискредитира успехите на чеченските специални части при превземането на Северодонецк. „Всъщност град Северодонецк е под стриктния контрол на нашите бойци“, обяснява Кадиров.

„На тези кадри виждаме Северодонецк, за който според украинските медии се твърди, че е под контрола на въоръжените сили на Украйна. Нашите момчета прекараха цял ден в търсене на поне един представител на украинската армия. За нещастие търсенето беше неуспешно. Дори в покрайнините на Северодонецк царят мир и тишина“, пише Кадиров.

Ръководителят на Чеченската република обяснява, че хората постепенно излизали на улиците, а животът се връщал към мирния си ритъм. На свой ред чеченският министър на националната политика, външните отношения, печата и информацията Ахмед Дудаев коментира на 30 май информацията за сформирането на ново звено на полка „Азов“ в Украйна. Според Дудаев чеченците без усилие ще се справят с „тези шайтани и последователи на сатанизма в Мариупол”, затова, ако бъде дадена заповед, те с „удоволствие” и „апетит” ще „отнесат“ новите части на „азовците”.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!