Горещи новини

Още по темата: След като пребиха служител на „Общинска полиция“ в Разлог – разказва пострадалият. Кметът – ще апелираме за цялата строгост на закона

-10:51-Razloginfo.com

Служител на „Общинска полиция“ в град Разлог е бил пребит в квартал „Нов път“. Методи Колев получил сигнал за незаконно придобита дървесина и отишъл да провери. На мястото станало спречкване и последвал побой. В резултат общинският служител получил удари по главата и тялото. Постъпил е в болницата в Разлог с комоцио.При проверка за незаконна дървесина е бил пребит служителят на общината. Според хората от квартала агресията е тръгнала от самия него, а той отрича това. Има засилено полицейско присъствие в района.

Това е недопустимо, осъждам този акт, служителят е извършвал дейността си, назначен е да осъществява контрол, ще направим съвместни проверки с полицията, извършителите са задържани, заяви в „Денят започва“ кметът на Разлог Красимир Герчев. По думите му това нападение трябва да бъде наказано по закон.

По сигнал за незаконна дървесина на 23 ноември, служителят Методи Колев отишъл на проверка.

Реагирах на сигнала и отидох до ромската махала. Видях, че двама роми режат вече дървесината. За да имам свидетелство какво се е случило, направих снимка на господина, който режеше дървата, изригна буйно и пристъпи към мен. Започна да ме блъска, започна да ме бие, към него се присъедини втори и се опитаха да ме свалят на земята. В това време трети, който се оказа инвалид с една ръка, беше взел едно дърво и започна да ме удря по главата. Свалиха ме на земята, почнаха да ме налагат, продължиха да ме бият, след което се разотидоха, заяви Методи Колев, пострадалият служител на Община Разлог.

Дървесината, станала причина за побоя, е била доставена в квартала от друг човек, твърдят жителите.

Доколкото чух някой друг ги е карал дървата, не знам, не съм запознат, но не е трудно да се открие. Не е необходимо да се стига до крайности, да се събира цялата махала, да се настройват хората, допълни Асен Христов, пастор в евангелистката църква в Разлог.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!