Горещи новини

Още по темата: Масов бой между младежи в Разлог след направена забележка

-13:26-Razloginfo.com

Масов бой между младежи в Разлог. Късно снощи две компании се сбили в местно заведение след направена забележка.

Мелето става, след като младеж се опитал да отвори витрина със сладолед. Направена му е забележка от друг младеж, седящ с компания на маса наблизо, съобщи bTV.

Според други източници забележка е направена от клиенти към ромски младеж, който най – нагло и безогледно ритал кошче за боклук. След минути около 20 души от ромската махала пристигат за подкрепление и започва масов бой с хвърляне на маси и удари.


Според трети източници, публикували мнение в социалните мрежи, безредиците са настъпили, след като е направена забележка на дете, което се опитало да увреди съседен магазин или павилион.

Сред свидетелите на сбиването е общинският съветник от Разлог Радко Тумбев.

При снощното меле са пострадали трима младежи, те са с хематоми и порезни рани по тялото.

От полицията обясниха, че в момента установяват всички участници в боя, както и че няма тежко пострадали.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

4 Comments

  1. Оправете си заглавието на статията, става въпрос за разуздени самозабравили се роми които тормозят дори хората от техния етнос и на които им се налага да живеят в един квартал с тях. Идват и се нахвърлят върху младеж, който е направил забележка на също толкова разюзденото им отроче, което мисли че може да псува наред. Да не говорим, че е 22ч и детето е на 10г само на улицата….. Къде са „загрижените“ родители?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!