Горещи новини

Още по темата: Ентусиасти от цялата страна на старт в петото издание на“Мечи крос“ – 2022 в Белица

| 17:48
На 23юли от 10.30 ч. ще бъде даден старт на петото издание на Националния крос по планинско бягане „Мечи крос“ – 2022 в Белица.Ентусиасти от София, Пловдив, Пазарджик , Ихтиман, Белица и разложкия регион от различни възрастови групи вече са готови да бъдат на стартовата линия – пред сградата на общината.
Събитието има състезателен характер в което ще участват мъже и жени. Голямата награда е Купата на кмета / мъже-жени/. Община Белица е осигурила медали и парични награди за 1-во, 2-ро и 3-то място. Осигурени са награди и за най-малък участник, за най-възрастен участник и за участници – семейство.
Сдружение с нестопанска цел „Пловдив бяга“ и Парка за мечки са осигурили материални награди и безплатно посещение на Парка за мечки за всички участници .
Състезателите ще се надпреварват на две дистанции – на 4 километра и на 12.7 километра.
Първата дистанция от 4 км. финишира в местността „ Койчов мост, а втората от 12.7 км. е с финал до най-високата точка на единственото по рода си убежище за мечки у нас.
За всички състезатели по трасето е осигурено медицинско наблюдение, минерална вода и охрана от Районно полицейско управление – Разлог с полицейски участък – Белица.
В деня на събитието трасето ще бъде затворено за преминаващи от 10.15 ч. до 12.00 ч.
Награждаването ще започне в 13:00 часа на територията на Парка за мечки.
Всичко това е напълно безплатно и дава възможност на всеки участник да станете част от едно голямо събитие.
Кметът на Община Белица Радослав Ревански и организаторите очакват всички любители на спорта, природата и предизвикателствата да се включат в събитието.
Спортът е „енергийната напитка“, която ни зарежда с енергия и здраве.
За регистрация в „Мечи крос – Белица – 2022” на тел. 07444/2227 от 8.00ч. до 17.00ч. до 22 юли 2022 г. и на фейсбук страниците на Сдружение с нестопанска цел Пловдив бяга/ Plovdiv Run https://www.facebook.com/PlovdivRun и на https://www.facebook.com/maia.padareva
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!