Горещи новини

Още „освободители“ тръгнаха към Украйна – този път от руската република Тува (ВИДЕО)

| 11:09

Русия продължава отчаяно да търси подкрепления за войната си в Украйна, защото търпи тежки загуби в човешка сила и военна техника на украинска земя.От руската република Тува към Украйна тръгнаха десетки войници с гумени ботуши. По кадрите се вижда нивото на оборудване на „безаналоговата“ армия на Владимир Путин. Военнослужещите с гумените ботуши се сбогуваха със своите близки и тръгнаха към Украйна, за да я „освободят от фашизма“.

По данни на Киев от началото на военната агресия на Русия на 24 февруари на украинска земя смъртта си са намерили над 19 000 руски войници. Москва не разкрива точния брой на убитите войници, но за първи път говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия търпи значителни загуби в Украйна. Докато освобождават Украйна от фашизма, много руски войници ограбиха домовете на украински граждани и откраднаха каквото могат да вземат, докато бягат обратно към Русия от Украйна.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!