Горещи новини

Още медали за разложки ски кралици! Илияна Вълканова и Лилия Хаджистоянова с бронза на Пампорово

-18:39-Razloginfo.com
На 19 и 20 март в курорта Пампорово се проведоха стартове от календара на БФСки за момичета и момчета до 12 години.В надпреварата за купата участваха и състезателите на СК „Юлен“, СК „Банско“ и СК „Добринище“.
При много силна конкуренция скиорите на СК „Юлен“ си осигуриха 5 златни, 5 сребърни и 4 бронзови медала.
При момичетата U8 – трето и първо място за Велина Панчева, при момчетата U8 – Андрей Замфиров се класира на първо място и в двата състезателни дни.
При момичета U10 Илияна Вълканова спечели трето място. Рони Муса не отстъпи първото място и в двата състезателни дни при момчетата U10, следван от съотборника си Мирослав Керанджиев, който се класира втори.
От момичетата U12 на почетната стълбичка на трето място се качи Лилия Хаджистоянова; при момчетата Йордан Стойчев е с два сребърни медала, а Антон Самарджийски е с второ и трето място.
Състезатели на клубовете от Банско в топ 10 са: Михаела Милева (Юлен), Адел Бранд (Банско), Никола Балевски (Юлен), Андрей Самарджийски (Юлен) и Михаела Кузманова (Юлен).
Децата на ски клуб „Добринище“ преодоляват все по-смело предизвикателствата и показват технически напредък.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!