Горещи новини

Още една българка обяви официално, че е порно актриса

-10:14-Razloginfo.com

Още една българка поема по стъпките на кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска. Маргарита Филипова е втората българка, която официално заяви, че ще се занимава със заснемане на порно съдържание.Маргарита, по-позната в порно индустрията като Шери Мор е родена в Бургас и е на 25 години. Въпреки, че е много млада, тя разказва, че вече е спала с над 1000 мъже и не се срамува да разкрива каквито и да е детайли, свързани със сексуалния си живот.

Към този момент Маргарита има публикуван само един порно клип в същата гръцка платформа със секс съдържание, за която работи и Диана Габровска. Предстои да бъдат публикувани и още три клипа, които вече са заснети. Това разказа самата ,тя по време на участието си в един от епизодите на Star Reporters.

Още една българка обяви официално, че е порно актриса - 2

Шери Мор е обвързана, като твърди, че приятелят и няма нищо против професията и. Споделя, че е любител на безразборния секс и най-редовно прави вагинални упражнения, за да съхрани стегнатостта на вагината си. Мечтае за деца, като дори работи над това. Тя разказва, че от малка мечтата и е била да стане порно актриса.

„Още от десет годишна мечтая за това. Всичко започна първо с гледане, после с правене, и така”, разказва тя.

Марго разказва, че има проблеми с хормоните и именно сексът е нещото, което и помага, те да се нормализират. Споделя, че колкото повече- толкова по-добре.

Разбира се, участието ѝ в предаването предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Голяма част от потребителите смятат, че това не е нормално.

„След като обясняваш колко е зле обществото, защо каниш такива хора, бе момче?”, обръщат се те към водещия Боби.

„Вместо да поканиш някой адекватен човек, от когото младежта да научи нещо, ти каниш хора без морал, ценности и желание за прогрес“.

Други потребители пък коментират, че харесват Маргарита, тъй като не крие нищо и е откровена.

„Рядко се срещат толкова директни хора, които да са без комплекси и да не ги е срам от нещата, които правят“.

Ако питаш половината момичета, ще кажат, че са възмутени от нещата, които разказва и не са такива. А съм сигурен, че повечето от тях са като нея. За разлика от тях, тя не се притеснява да си го признае“, коментират потребители.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!