Горещи новини

Още два медала за България от Европейските игри в Минск! Катрин Тасева спечели сребро

-17:15-Razloginfo.com

България спечели още два медала от Европейските игри в Минск след бронза на Цветелина Цветанова в самбото. Катрин Тасева извоюва сребро във финала на топка на турнира по художествена гимнастика. Българката, която вчера завърши шеста в многобоя, днес изигра отлично съчетанието си на топка и получи оценка от 21.400 точки (12.9 за трудност).

Златото на топка извоюва сребърната медалистка в многобоя Линой Ашрам (Израел), която получи 22.500 точки. Златната медалистка в многобоя от вчера и световна шампионка Дина Аверина (Русия) имаше изпускане и други неточности и остана на третата позиция с 21.300 точки.Антоанета Бонева заслужи бронзовото отличие на 10 метра въздушен пистолет в спортната стрелба с 218.1 точки. Златото на 10 м въздушен пистолет на Игрите в Беларус заслужи сръбкинята Зорана Арунович с 241.2 точки, а за сребърния медал се пребори олимпийската шампионка от Рио де Жанейро 2016 Анна Коракаки (Гърция) с 238.9 точки, която влезе във финала с последен резултат. Легендарната ни състезателка Мария Гроздева остана на точка от финала и завърши на 12-о място.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!