Горещи новини

Очаква се засилен трафик към София и големите градове

| 12:56

Засилен трафик към София и останалите големи градове прогнозират от Пътна полиция. Причината – повечето хора са си слели уикенда с 5-и и празничния 6-и септември и се очаква днес да се прибират след почивка.От Пътна полиция казват, че ще има засилени мерки по магистралите, които водят към София. И предупреждават шофьорите да карат внимателно по магистрала „Хемус“, тъй като там се извършват ремонтни дейности при тунелите „Ечемишка“ и „Витиня“. При дъждовно време по „Хемус“ е възможно да се образуват и аквапланинги. Сериозен трафик към София се очаква и от ГКПП „Кулата“.

„На терен ще работят екипи, които ще извършват линеен контрол, контрол на скоростния режим по всички автомагистрали към София. Ще имаме разположени през целия ден технически средства за заснемане на скорост. В трафика сме предвидили и цивилни автомобили, които да наблюдават движението“, заяви гл. инсп. Петър Соколов, началник сектор „Пътна полиция“ – ОДМВР-София.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!