Горещи новини

Очаква се засилване на пътния трафик от Банско и Сандански

-15:51-Razloginfo.com

В последния официален почивен ден от коледните празници по традиция се очаква засилен трафик по пътищата в цялата страна.На главен път Е 79, натоварването по-късно през деня вероятно ще е голямо заради пътуващите от Банско и Сандански към София.

На пътен възел Симитли за момента трафикът е спокоен и движението не е натоварено. Ако се получи струпване на автомобили и тапи, от „Пътна полиция“ имат готовност да регулират движението.

От сутринта има разположени полицаи както по главен път Е 79, така и по пътя Симитли – Разлог, които следят за спазването на правилата за движение.

Някои от шофьорите бяха решили да се приберат в София преди обед. Очаква се в следобедните часове движението да бъде по-натоварено, защото хотелиерите в Банско и Сандански отчетоха двойно повишение четиридневните пакетни почивки за Коледа, повечето от които приключват днес.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!