Горещи новини

От 29 до 48 хиляди евро за чистак нов Москвич

| 13:51

През изминалата седмица стана ясно как ще изглеждат новите Москвичи и какви моделни означения ще носят те. Възродената марка ще продава коли на китайската компания JAC и съответно ще заимства и някои от техните най-популярни модели. В гамата на Москвич те ще носят моделните означения от 1 до 4, а по-рано днес руският сайт autonews разкри и възможните цени на всеки един от моделите.Започвайки с най-евтиния Москвич 2, той е базиран на кросоувъра Sehol X6 и се очаква да дебютира с цена от около 1.8 до 2.4 милиона рубли или между 29 и 38 хиляди евро. Кросоувърът разполага с предно задвижване, 150 конски сили и избор между автоматична и механична трансмисия. С дължина от 4.5 метра, Москвич 2 не е най-малкият в гамата, но се нарежда в края на класацията по този параметър.

Разкриха цените на новите Москвичи - 2

Москвич 1 е следващия модел в класацията, който е базиран на JAC JS4, отново кросоувър с предно задвижване и избор между атмосферен или турбо мотор с мощност от 118 или 136 конски сили с автоматична или механична трансмисия. Тук цените започват ще варират от 2 милиона рубли до 2.4 милиона рубли или между 32 хиляди евро и 40 хиляди евро.

Седанът с обозначението „три“ е базиран на JAC J7 и може да се похвали със същия 1.5-литров турбо мотор със 136 конски сили или по-мощната версия на мотора със 190 конски сили. Трансмисията е автоматична със седем предавки, а най-наточената версия на модела ще струва около 2.15 милиона рубли или около 34 хиляди евро.

Разкриха цените на новите Москвичи - 3

Най-големият Москвич 4 е с дължина от 4.8 метра, разполага с до седем места, а от компанията го определят като конкурент на Hyundai Santa Fe, Skoda Kodiaq и други от този клас. Тук двигателят също е 1.5-литров, но с мощност от 180 конски сили. Кросоувърът може да се похвали още с 12.3-инчов дигитален километраж, електрически седалки с обдухване и 360-градусови камери. Очаквано върховата версия е най-скъпа и струва около 3 милиона рубли или около 48 хиляди евро.

Разкриха цените на новите Москвичи - 4

Производството на новите Москвичи трябва да започне към края на тази година и тези цени са базирани на китайските алтернативи, които се предлагат в страната. Възможно е руските власти да приложат политика, която да осигури субсидии и тези цени да бъдат намалени в полза на гражданите.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!